Arbetsledare

"Åsa Ander gjorde ett fantastiskt jobb med rekryteringen av fyra arbetsledare till vår organisation. Vi blev guidade genom hela processen på ett tryggt och professionellt sätt som även gav oss många nyttiga insikter på vägen. Efter grundliga intervjuer av såväl ledning som kandidater fick vi inte bara fram rätt personal utan även ett bra underlag för vårt fortsatta arbete med våra nya kollegor. 
Tack Åsa för en väl genomförd rekryteringsprocess!"


Jon Enström
VD,
Ultraputs AB

Ortodontiassistent

 

"Jag anlitade Åsa Ander på Gott Folk Rekrytering när jag rekryterade en ny tandsköterska till min verksamhet. Tandsköterskeyrket idag innehåller allt från arbete med patienter till administrativa uppgifter med ekonomi, inköp och vårdplanering varför det är viktigt att rekrytera rätt person med en bred kompetens.

Tidigare har jag själv rekryterat med blandat resultat. Denna gång hade vi många sökande till tjänsten varför det kändes tryggt att använda en professionell rekryterare. Åsa Ander har på ett proffsigt sätt skött kontakten med de sökande, gjort en första intervjuomgång samt under hela processen varit ett bra stöd och diskussionspartner. De mest aktuella kandidaterna fick dessutom genomgå en personlighetstest för att testa allt från personliga egenskaper, samarbetsförmåga, organisatorisk förmåga och mycket mer.

Allt sammantaget ledde till en lyckad nyanställning som vi på arbetsplatsen känner oss mycket trygga och nöjda med. Jag kan varmt rekommendera Åsa Ander på Gott Folk Rekrytering."

 

Tandläkare Thor Henrikson

Docent. Specialist i Ortodonti, Praktikertjänst AB

Säljare med distriktsansvar

 

"Allt fungerar till vår fulla belåtenhet! Slutkandidaten har kommit in väl i sina arbetsuppgifter och gör ett mycket bra jobb. Vi ska med all säkerhet ha Gott Folk Rekrytering i åtanke om det uppstår nytt rekryteringsbehov."

 

Nils-Erik Jerlemar
VD, PROFA skyddsprodukter AB

Förskollärare

"Jag upplevde Åsa Ander på Gott Folk Rekrytering som strukturerad, noggrann och lyhörd, och vi är ytterst nöjda med rekryteringsprocessen."

Gunilla Ströberg
Förskolechef
på fristående förskola i Lund

Layoutare med redigeringsansvar

 

”När vi för en tid sedan skulle tillsätta en tjänst som layoutare till vår tidning Fritid & Park i Sverige valde vi att anlita Gott Folk Rekrytering för rekryteringsarbetet. Sannolikt ett av de bästa beslut vi fattat. Våra högt ställda förväntningar infriades med råge, såväl när det gäller rekryteringsprocessen i sig som när det gäller slutresultatet av Gott Folk Rekryterings arbete. Företagets annons lockade ett stort antal sökande och vi är 100-procentigt övertygade om att Åsa Ander tack vare sin lyhördhet, professionalitet och breda branschkännedom hittat ”helt rätt”.

Bland annat mot bakgrund av ovanstående vill vi ge Åsa Ander och hennes företag de varmaste rekommendationer.”

 

Sven-Arne Wikén

Ogsaw Förlags AB, Fritid & Park i Sverige

PHP-utvecklare, teknisk support

"Starweb har själva skött processen med att rekrytera ny personal i 10 års tid men blev trötta på den tid och arbete detta medförde. Tyvärr har det även lett till några felanställningar genom åren - småföretagarnas värsta fasa!
Efter att ha pratat med flera rekryteringsföretag fastnade vi slutligen för Åsa Ander på Gott Folk Rekrytering som är ett väldigt personligt rekryteringsbolag här i Malmö.
Åsa har lett oss igenom de steg som krävs, både för oss och för de personer hon intervjuat. Processen ledde slutligen till en nyanställd webbutvecklare med mångårig erfarenhet.
Vi kommer absolut använda Gott Folk Rekrytering igen nästa gång Starweb ska rekrytera!"

 

Johan Lindstedt
VD, Starweb

WordPress-utvecklare, chefredaktör, säljare, projektmedarbetare 

"We use Åsa Ander for all our recruitments. She does a detailed interview with us, asking everything about the job. Then she handles everything until she presents a couple of prospects to us. Then she tests them and we save tons of time and know that things are done much better than if we had done it ourselves."

Peter Ollén
VD, AGI Publishing House

Handläggare för kursverksamhet

 

"Åsa Ander är väl förtrogen med olika typer av verksamhet. Hennes uppdrag karaktäriserades av ett helhjärtat, noggrant och strukturerat arbetssätt. Hon gjorde en mycket noggrann och djupgående behovsanalys, vilket gav ett tillfredställande resultat.
Åsa Ander har genomfört uppdraget på ett mycket utmärkt sätt. Jag ger henne de bästa rekommendationer."

 

Gull-Britt Nilsson
Verksamhetsledare, Studiefrämjandet MittSkåne